bloembollen

Eet smakelijke Tulp - J. Huiberts/R. v. Tol

€18,50  
+ Voeg toe aan Beplantingsplan  of Vergelijk
!! Levering: VOORVERKOOP. Levering in de loop van september, in de bloembollenplanttijd. Kiest u voor onze Strong Delivery? Dan levering eind aug / begin sept.

Uitgelezen door De Warande:
Verbazingwekkend, hoeveel recepten er zijn met Tulpenbollen! Dit boek meer dan corrigeert het smakeloze imago dat de Tulpenbol heeft opgelopen tijdens de tweede wereldoorlog. Het maakt de Tulp opnieuw een ware delicatesse, het water loopt je in de mond!

Zelf gaan koken? Gebruik (verse) biologische Tulpenbollen die niét behandeld zijn met een etherische olie.

Samenvatting van de uitgever
We zijn gewend aan de smaak van uien en knoflookbolletjes in de keuken, maar kennen we ook de smaak van de biologische tulpenbol? We kennen de tulp als sierbloem, samen met molens en kaas HET handelsmerk van Holland. Wij kennen hem als waardevol beleggingsproduct en dankbaar onderwerp in de kunst. En nu ook weer als lekker eten.

De tulp was al een delicatesse in Romeinse keuken, maar is daarna geleidelijk uit de keuken verdwenen. Nu keert hij weer terug, dankzij de trend naar meer plantaardige producten in de keuken. Niet voor niets hebben vooraanstaande restaurants hem al op de kaart staan.

En misschien wel het allerbelangrijkste: het is een schat van eigen biologische bodem!

Meer info, klik hier (PDF, flyer).

72 pagina’s op een formaat van
21 x 21 cm

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Later bestellen, nu bewaren? Zet op beplantingsplan
Ook kunt u dit product Tonen in Vergelijking of Afdrukken