bloembollen

Wij organiseren, op onze nieuwe locatie, de Sterke Bollen Dagen

Zaterdag 28 oktober en zondag 29 oktober, op beide dagen van 11 tot 16:30 uur.
Vrije inloop. Lezing door Trudi Woerdeman €2,50 (reserveer voor een gegarandeerd plekje)Drie jaar hebben wij de Sterke Bollen Dagen overgeslagen. De laatste keer was in 2019, in Laag-Keppel. Vorig jaar hebben wij onze nieuwe plek in Barchem gekocht, een plek waar we ons met ons bedrijf verder kunnen ontwikkelen.

We hebben de plek nog maar net: verwacht géén aangelegde tuin. Maar wie hier doorheen durft te kijken en benieuwd is naar de potentie van onze nieuwe locatie: van harte welkom!

Wij hebben onze kraam met biologische bloembollen uitgestald. Je hoeft dus niet met lege handen naar huis. Echter, kunnen wij niet ons complete assortiment tonen. Als je op zoek bent naar specifieke soorten, test je geluk dan niet uit maar bestel vooraf en kies voor ‘afhaal op de Sterke Bollen Dagen’ in de winkelwagen. Je bestelling zal klaar staan en je gaat met de gewenste bollen weer naar huis.

Vanuit de kraam geven wij doorlopend advies over de toepassing van stinzenplanten en verwilderingsbollen. Als kers op de taart geeft Trudi Woerdeman op beide dagen om 14 uur een lezing over tuinieren met stinzenplanten. Wil je aan de slag met deze bijzondere groep voorjaarsbloeiers? Mis de lezing dan niet en reserveer voor €2,50 hier (beperkt aantal plaatsen).

Trudi Woerdeman is de schrijfster van het boek Tuinieren met Stinzenplanten. Gesigneerde boeken zijn tijdens de Sterke Bollen Dagen ook aan te schaffen.


Nog een paar puntjes van aandacht...
- Gratis toegang van 11 tot 16:30 uur. Alleen voor de lezing vragen wij i.v.m. beperkt aantal plaatsen vooraf een reservering (€2,50 pp) te maken, klik hier.
- Parkeren: het beste rij of fiets je met google maps naar deze locatie: https://maps.app.goo.gl/DPn3Z1feFQZD4tf86. Daar staan borden die naar de parkeerplaats wijzen. Als je geen gebruik maakt van google maps, navigeer dan naar de POLSTEEG in BARCHEM. Dit is een onverharde weg, die in oost-westelijke richting loopt. Aan de westkant ervan vind je de parkeerborden.
- Wil je bollen aanschaffen? Neem dan zelf een draagtas of krat mee.
- Je kunt bij ons alleen pinnen

Leuk: kom je van verder weg? Maak van je bezoek aan ons een Weekendje-weg in de regio Zutphen/Vorden/Lochem. Kijk op www.achterhoek.nl voor overnachtingsplekken en activiteiten zoals fietsroutes. De bekende achtkastelen route komt langs onze plek en is zeker aan te raden.