bloembollen

Kleur je tuin - Jacqueline van der Kloet

€19,95  
+ Voeg toe aan Beplantingsplan  of Vergelijk
!! Levering: VOORVERKOOP. Levering in de loop van september, in de bloembollenplanttijd. Kiest u voor onze Strong Delivery? Dan levering eind aug / begin sept.

Uitgelezen door De Warande:
Het pepernotengevoel, tovereren met bollen, een toverballenwei: voor Jacqueline van der Kloet is het dagelijks vakjargon. Voor het boek Kleur je tuin ligt 20 jaar ervaring met ontwerpen en tuinieren met bloembollen ten grondslag. In verschillende hoofdstukken geeft ze tips voor het optimaal combineren van bloembollen. Meestal is dit in de border in combinatie met vaste planten, maar er zit ook een hoofdstuk Bollen op Pot in. Zomerbloeiende bollen (Arisaema, Crocosmia, Eucomis..) worden niet vergeten, en het boek sluit af met het nazomergevoel van herfstbloeiende bolgewassen. Kleur je tuin is meer dan de moeite waard om aandachtig te bestuderen en ideeën op te doen. Verwacht echter niet dat je Jacqueline's 20 jaar ervaring na deze studie ook onder de knie hebt; hou het boek daarom in de buurt om het altijd te kunnen raadplegen.

Samenvatting uitgever
B(l)oeiende tuinen zijn elk seizoen weer anders. De basisvorm blijft natuurlijk gelijk, maar door de vaste planten, de bolgewassen en bloembollen verrassend te combineren, kan elke tuin het hele jaar door zijn kleurenpracht laten zien. Jacqueline van der Kloet geeft in dit boek inzicht hoe zij grote en kleine tuinen inricht, en hoe iedereen dat kan toepassen in de eigen tuin. Onderwerpen die daarbij aan de orde komen zijn o.a.: - vaste planten en bollen op een natuurlijke wijze verweven; - samenspel en kleurgebruik; - droomcombinaties: van modern en minimalistisch tot romantisch en uitbundig; - voorjaarsmetamorfose – zomerbollenglorie – verrassingen in het najaar Nederlands 128 pagina's Uitgever: Forte Groen, oktober 2014

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Later bestellen, nu bewaren? Zet op beplantingsplan
Ook kunt u dit product Tonen in Vergelijking of Afdrukken