bloembollen

Zevenbladvorkje

€87,00  
+ Voeg toe aan Beplantingsplan  of Vergelijk
!! Levering: verzending samen met de bloembollen uit de voorverkoop in het najaar (indien besteld) OF binnen 1 tot 3 werkdagen indien niks uit de voorverkoop besteld.

Het zevenbladvorkje van Sneeboer
Dit vorkje is niet alleen voor zevenblad maar voor alle fijne onkruiden, t/m de vaste soorten met flinke dikke wortels zoals paardebloem en brandnetel. Het zevenbladvorkje hoort bij ons standaard gereedschap; wij wieden er mee in onze eigen tuin maar ook op grote landgoederen zoals Hackfort (Vorden).

Voor een succesvolle aanplant van planten dient de bodem vaak vooraf verbeterd te worden. Planten en bollen groeien nu eenmaal veel beter in een gezonde bodem met voldoende voeding. Deze bodemverbetering verstoort de grond en deze verstoring creeërt weer onkruidgroei. Het is belangrijk om de onkruiden weg te halen voordat ze zich hebben kunnen uitzaaien zodat de aangeplante planten zich optimaal kunnen ontwikkelen. Wie dit adequaat oppakt heeft binnen de kortste tijd een volgroeide tuin met minimaal onderhoud. En dit vorkje helpt daarbij. Gebukt of op de knieën met dit vorkje in de hand wordt al het onkruid wieden een stuk makkelijker. 

Informatie:
Materiaal: ambachtelijk gesmeed roestvaststaal met houten steel

Breedte van het hoofd: 12 cm
Lengte van de steel: 37 cm
Totale lengte: 52 cm
Aantal tanden: 4
Lengte van de tanden: 12,5 cm
Afstand tussen tanden: 3 cm
Gewicht: 0,53 kg
Type: Vork
Functie: Wieden
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Later bestellen, nu bewaren? Zet op beplantingsplan
Ook kunt u dit product Tonen in Vergelijking of Afdrukken