bloembollen

Biobodem

€17,95  /3kg (of 25kg)
+ Voeg toe aan Beplantingsplan  of Vergelijk
!! Levering: VOORVERKOOP. Levering in de loop van september, in de bloembollenplanttijd. Kiest u voor onze Strong Delivery? Dan levering eind aug / begin sept.

Waarom Biobodem?
Het bodemleven bestaat uit vele soorten micro-organismen. Door Biobodem te gebruiken wordt dit bodemleven verrijkt. Een gezond bodemleven is belangrijk voor stinzen- en verwilderingsbollen. Het bodemleven helpt de bollen namelijk bij het opnemen van nutriënten en helpt het wortelstelsel groeien. Tevens verbetert het bodemleven de bodem-structuur

Wat is Biobodem?
Biobodem bestaat uit de micro-organismen bacteriën, actiminocyten, mycorrhiza, schimmels, protozoënen en bevat tevens voedingsstoffen voor deze micro-organismen en de bol.

Voor wie?
Bij de aanplant van stinzen- en verwilderingsbollen is het altijd goed wat Biobodem door de grond te werken. Worden de bollen is een pas aangelegde nieuwe tuingrond geplant? Biobodem is dan echt onmisbaar. In nieuwe tuingronden is er namelijk nog (haast) geen bodemleven. Door Biobodem door de bodem te werken ent je micro-organismen en komt het bodemleven makkelijker op gang. Zodra de bodem een goed biologisch evenwicht heeft bereikt is Biobodem niet meer noodzakelijk.

Dosering en verwerking
Bij het aanplanten van de bollen eenmalig door de bodem werken, 3 kg per 30m2.
Zorg dat de het grootste gedeelte van de biobodem goed gemengd in de bodem tot 20 cm onder de bol (de wortelzone) komt te zitten. 

Biobodem is bij ons verkrijgbaar in 3 kg emmers, of in een 25 kg zak (maak boven uw keuze: 3 kg of 25kg). De prijs van de 25 kg zak is incl. een toeslag op de verzendkosten (de zak wordt apart verzonden van het overige bestelde).

Biobodem:
- enting van micro-organismen
- zorgt voor optimale beworteling
- geeft verbetering van de lucht/water huishouding
- geeft minder uitval
- zorgt voor betere en snellere aanslag en verwildering
- zorgt voor verbetering van opname van voedingsstoffen
- geeft gezondere vitale bollen

Samenstelling
Beendermeel, druivenpittenmeel, kalk, compost, ectomycorrhiza, endomycorrhiza, actinomyceten, bacillus spp. en andere nuttige micro-organismen. Zeewier, humuszuren, aminozuren, suikers, vitamines.

Meer info? Lees de infosheet van Innogreen (pdf), klik hier.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Later bestellen, nu bewaren? Zet op beplantingsplan
Ook kunt u dit product Tonen in Vergelijking of Afdrukken