#1: Wij gaan verhuizen! (4 febr 2022)

  • Geplaatst op
  • Door Jan willem Overmars
  • 0
#1: Wij gaan verhuizen! (4 febr 2022)

Op de foto: eind december 2021, ondertekening van het koopcontract

Uit onze nieuwsbrief van 4 febr 2022:
- Wij gaan verhuizen! Een nieuwe plek is gevonden.

Geen zin om onze nieuwsbrief te ontvangen, maar wél op de hoogte willen blijven? Lees het hier! Reclame acties en eventuele kortingscodes worden hier niet gedeeld. Wilt u deze ontvangen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief, onderaan elke pagina.

Wij gaan verhuizen!
De meesten van jullie weten dat wij sinds de verkoop van onze voorbeeldtuin in Laag-Keppel op zoek waren naar een nieuwe plek. Twee jaar lang hebben wij de oostelijke provincies afgezocht. En met succes! Onder de rook van Zutphen (de stad waar wij ons thuis voelen), nét in de gemeente Lochem, hebben wij de eer een kwekerij over te mogen nemen. Twee hectare grond, mét woning, en een prachtige metasequoia oprijlaan. Wat een mazzel! Eind december hebben wij met de verkopers het koopcontract ondertekend, en vorige week heeft de bank ook groenlicht gegeven op de financiering.

Er staan al mooie bomen (aangeplant in de jaren '70), en er komen momenteel duizenden sneeuwklokjes op. De plek heeft veel potentie, maar is tegelijkertijd nog niet af. Dat is precies wat we zochten: een mooie plek waar we de vrije hand hebben om deze nog in te richten. Zo willen wij er onze stinzen- en schaduwplanten weer in hun glorie kunnen laten zien. Daarnaast komt er een teelt van (bijzondere) schaduwplanten. De kweekbedden liggen er al voor klaar!

Het is tevens een prachtige plek voor onze kinderen om op te groeien. Onze dochter heeft er al dikke lol en wil na een bezoek vaak niet meer terug naar ons huidige huis. Zoonlief krijgt met zijn 10 maanden dit nog niet allemaal mee, maar hij kijkt op de plek al wel zijn ogen uit.

Wij willen in de komende jaren de ontwikkeling van onze nieuwe plek delen via de nieuwsbrief. Meer info gaat dus volgen! Ons op deze plek kunnen bezoeken zal echter nog wel even duren. Wij kunnen wel de Sneeuwklokjesdagen van onze toekomstige buurtgenoten aanraden, za 26 en zo 27 febr (11:00-15:30), op kasteel de Wildenborch in Vorden.  


(Lees de gehele nieuwsbrief hier (opent nieuw venster))

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.