bloembollen

ECO bloei

€19,95  /4kg (of 2kg, 25kg)
+ Voeg toe aan Beplantingsplan  of Vergelijk
!! Levering: VOORVERKOOP. Levering in de loop van september, in de bloembollenplanttijd. Kiest u voor onze Strong Delivery? Dan levering eind aug / begin sept.

Waarom ECO bloei?
ECO bloei bevordert zowel de bloei als de vegetatieve vermeerdering van de bol. Hierdoor verwildert de bol sneller. Ieder voorjaar vóór, tijdens of net na de bloei tussen de bollen uitstrooien geeft het beste resultaat! Bij nieuwe aanplant kan ECO bloei ook in de herfst door de bodem verwerkt worden, samen met vinassekali.

Wat is ECO bloei?
ECO bloei is een kali rijke organische en biologische messtof. ECO bloei is verwerkt in een makkelijk strooibare korrel en werkt ongeveer 3 maanden. Door de specifieke samenstelling geeft ECO bloei bloembollen een betere weerstand. Ook bevordert ECO bloei het bodemleven. De toegevoegde magnesium zorgt voor extra kleur en aanmaak van chlorofyl.

Voor wie?
Voor stinzen- en verwilderingsbollen en andere bloembollen, behalve Bosanemonen (Anemone ranunculoides en Anemone nemorosa), op alle soorten gronden.

Dosering en verwerking
Elk voorjaar vóór, tijdens, of net na de bloei tussen de bollen uitstrooien, 2 kg is voor circa 30m2. ECO bloei is bij ons verkrijgbaar in 2 of 4 kg emmers, of in een 25 kg zak (maak boven uw keuze: 2, 4 kg of 25kg). De prijs van de 25 kg zak is incl. een toeslag op de verzendkosten (de zak wordt apart verzonden van het overige bestelde). 

Meng ook gerust een kleine hoeveelheid ECO bloei door de bodem bij het planten van de bollen.

ECO bloei:
- geeft hogere weerstand tegen schimmels
- zorgt voor een rijkere bloei en optimale bolontwikkeling
- geeft een goede wortelontwikkeling
- is zuinig in gebruik, mooie korrel, werkt 2,5 tot 3 maanden
- stimuleert het bodemecosysteem

Samenstelling
4-4-14 +  2 MgO
4% organische stikstof afkomstig van verenmeel, beendermeel en meel van koeken van oliehoudende zaden .4% fosforzuuranhydride (P2O5) oplosbaar in water en neutraal ammoniumcitraat, 14% kaliumoxyde (K2O) oplosbaar in water, 2% MgO oplosbaar in mineraal zuur en water. 40% organische stof .


ECO bloei voldoet aan de Skal eisen (EG. 2092/91)

Meer info? Lees de infosheet van Innogreen (pdf), klik hier.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Later bestellen, nu bewaren? Zet op beplantingsplan
Ook kunt u dit product Tonen in Vergelijking of Afdrukken