bloembollen

Leve de Herfsttuin - Cor van Gelderen

€19,95  
+ Voeg toe aan Beplantingsplan  of Vergelijk
!! Levering: VOORVERKOOP. Levering in de loop van september, in de bloembollenplanttijd. Kiest u voor onze Strong Delivery? Dan levering eind aug / begin sept.

Uitgelezen door De Warande:
Bij het opstellen van een beplantingsplan wordt de herfst wel eens vergeten. Dit boek inspireerd daarvoor. Het beschrijft planten, heesters en (kleine) bomen die in de herfst prachtig verkleuren of zelfs bloeien. Sommige bollen komen ook aan bod; Herfsttijloos, Cyclamen, Herfstklokje, en Sternbergia. Dit boek is een aanrader voor ieder die in de herfst serieus wil nemen.

Samenvatting van de uitgever

Als je aan herfstkleuren in je tuin denkt, dan wil je graag een grote schakering van kleuren rood ,oranje en geel. De spectaculaire herfstkleuren van de Indian Summer aan de oostkust van Amerika als inspiratie voor je eigen tuin.

Met de juiste plantkeuze kun je verrassend ver komen in je tuinplan. En met behulp van dit boek is het kiezen van die juiste planten een stuk gemakkelijker. Uit zijn rijke ervaring als kweker en tuinontwerper vertelt Cor van Gelderen op welke aspecten je moet letten en welke planten de herfst het fraaist kleuren.

In het boek Leve de herfsttuin komen niet alleen bomen en struiken aan bod met het mooiste herfstblad, maar ook de herfstbloeiende tuinplanten. Zelfs bolgewasjes en siergrassen, die het mooiste hebben bewaard voor de herfst, behandelt Cor van Gelderen. Zo zijn er in dit praktische boek voor iedere tuin geschikte planten te vinden en draagt het boek Leve de herfsttuin bij aan een nog rijkere beleving van de tuin.Nederlands 192 blz
Uitgever: Forte Groen, 2015

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Later bestellen, nu bewaren? Zet op beplantingsplan
Ook kunt u dit product Tonen in Vergelijking of Afdrukken